Skip to content
Wyart prints op glas en acryl

Wyart, kunst voor aan de muur, perfect geprint!

OOGSTRELENDE AFDRUKKEN
Barend van Zwieten is dealer van WyArt, een schat aan prachtige foto’s en topstukken uit de schilderkunst. De printkwaliteit is uniek: haarscherp en met een grote kleurintensiteit. Je blijft kijken!

RUIME COLLECTIE
Wie iets bijzonders aan de muur wil vindt bij WyArt volop inspiratie. Van landschapsfotografie tot kunstzinnige foto’s. Ofwel, een indrukwekkende collectie beelden van een perfecte kwaliteit. Voor iedere smaak en voor elk interieur.

MATERIALEN
De materialen waar u bij WyArt uit kunt kiezen zijn glas, acrylaat en TruLife®. Elk met zijn eigen kenmerken en uitstraling.
 

  • Wyart

    Naar de collectie

  • vb-1

    Horizon bij zonsondergang

  •  vb-2

    Leeuwenkop met creatieve elementen


FORMATEN, PRIJZEN EN OPHANGSYSTEEM
WyArt hanteert standaardmaten, een vaste collectie en ophangsysteem. Wilt u daarvan afwijken en bijvoorbeeld daarnaast de print laten inlijsten, neem dan contact met ons op. De prijzen per kunstwerk zijn in alle gevallen afhankelijk van het materiaal, het werk en ophangsysteem.

KORTING VIA WYART DEALER
Omdat wij Wyart dealer zijn, kunt u op de site van Wyart een ‘kunstwerk’ aanschaffen met 25 euro korting, door gebruik te maken van deze unieke code: 36950. Deze code vult u in bij het afrekenen op de website van WyArt.

HOOGKWALITATIEF ARTWORK AAN DE MUUR?
Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website van WyArt en vergeet vooral bij het bestellen niet gebruik te maken van onze unieke korting!

 

 

Wyart