Skip to content
De lijstenmakerij

In onze lijstenmakerij hebben wij niet alleen een groot aantal formaten wissellijsten, maar maken wij ook lijsten speciaal voor u op maat. Wij bieden een breed assortiment houten- en aluminiumlijsten aan. Er is dus veel keuze uit verschillende formaten, modellen en kleuren. Ook heeft u keuze uit meerdere glassoorten en een groot aantal varianten aan kleuren passe-partoutkarton, zodat er een enorm aantal mogelijkheden zijn; Alles kan goed worden aangepast aan uw smaak en specifieke wensen.

Wij kunnen nagenoeg alles voor u inlijsten: schildersdoeken, panelen, foto’s, grafiek, borduurwerken, diploma’s en oorkondes enzovoort.
Ook voor het opspannen van schildersdoeken en prints op canvas kunt u bij ons terecht.
Bij uw inlijsting heeft u de mogelijk om te kiezen welk soort glas er het beste bij uw werk past. Naast helder- en matglas, hebben wij ook museumglas tot onze beschikking. Dit glas is uitgevoerd met een coating die er voor zorgt dat het glas geen hinderlijke spiegeling meer heeft en daarnaast bescherming biedt tegen de invloed van UV.

Bovendien voeren wij een groot aantal formaten wissellijsten in hout of aluminium.
Deze zijn van prima kwaliteit en zeer geschikt om met behulp van een passe-partout, een mooie en betaalbare inlijsting te maken. Klik hier voor meer informatie over aluminium wissellijsten

Tijdens de openingstijden van de winkel bent u altijd van harte welkom om zelf of samen met ons te bekijken wat het beste bij het werk past.
Het is wel aan te raden om het betreffende werk even mee te nemen. Dit maakt het uitzoeken van een bijpassende lijst en passe-partout veel makkelijker. Ook kunnen wij dan vooraf een prijsopgave geven zodat u precies weet wat de kosten zijn. Dit alles is uiteraard volkomen vrijblijvend, het verplicht u tot niets!

Bent u op zoek naar een complete inlijsting, een wisselijst of passepartout? Wij helpen u graag verder en denken met u mee!